Home Dienstverlening Over mij Contact

 

 

HSV Mangal
Saffierstraat 18
6713 TC Ede

+31 (0)6-14034058
info@hsv-mangal.nl

Over mij:

 

De oprichting:         Harold Mangal geboren op 6 dec. 1971 werkte jarenlang in dienst van diverse werkgevers. Door de jaren heen heb ik vele opdrachten voltooit op interim en projectbasis. Door zijn ambitie en enthousiasme heb ik besloten voor mezelf te gaan werken en In januari 2010 is HSV Mangal opgericht.

 

Wie:                           HSV Mangal is een jong dynamische onderneming die werkzaam is als ZZP`er op MBO/HBO werk en denk niveau.

 

Wat:                           Ondanks mijn brede aanbod aan dienstverlening heb ik ook mijn eigen specialiteiten namelijk Cashmanagement, Creditmanagement, Crediteuren , Debiteuren en Creditcontrole.

 

Waar:                         Mijn werkgebied is niet alleen de regio waar ik woon maar ik werk door geheel Nederland en ben bereid ook over de landsgrens te werken.

  

Werkervaring:         Door mijn jaren lange werkervaring in de financiŽle administratie via uitzendbureaus, werving & selectiebureaus en Detacheringbureaus bij zowel het bedrijfsleven als de overheid heb ik op dit gebied mijn sporen verdiend. Onder druk, deadlines, professionele kwaliteit leveren.

  

Uurtarief:                  De diensten van HSV Mangal worden tegen concurrerende prijzen uitgevoerd. Bel of mail gerust om u daarover te laten informeren.

 

 

 

Voor een uitgebreid overzicht van de opleidingen en ervaringen van HSV Mangal, verwijs ik u naar Contact Informatie.

Kortom uw partner in Cashmanagement !!!